Werkstudent Software Developer

Krijgen

Hebben

Doen

“Software maken is een vak én teamwork. Met name in de grote en complexe projecten, waar we als team van specialisten samenwerken om alle systemen aan elkaar te knopen. Met standaard software waar het kan, met maatwerk waar het moet. Daar worden onze klanten blij van.”

Jeroen - Software Developer

Jouw missie

Jij vormt samen met je nieuwe collega’s het team van specialisten, die onze grote klanten blijven verrassen met de mogelijkheden van de laatste technieken.

Als Werkstudent Software Developer duik je met onze ervaren ontwikkelaars de complexe omgeving in van ons in huis ontwikkelde business proces platform. Ontwikkelen, aanpassen, optimaliseren, dat is waar je enthousiast van wordt! Je werkt mee aan interessante projecten, zoals de migratie naar de Cloud en ontwikkeling van onze WordPress omgeving.

Uiteraard kom je in een gezellig team terecht, waar je voortdurend je kennis met collega’s onderling uitwisselt. Samen zorgen jullie voor innovatieve oplossingen in het digitaliseren en automatiseren van kritieke bedrijfsprocessen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst

Solliciteren

Meer weten?

Gaby van Hasselt

Recruiter

E: Human.resources@ois.nl

T: 070-3192624